0229-757080

SOLEXTOUR TEXEL!

(0)

vanaf

39,50

p.p. excl. BTW

SOLEXTOUR TEXEL!
 • Sportieve activiteiten Texel

Omschrijving

solextour texel

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rond rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Texel? Vandaag maakt u een prachtige tour van drie uur door duinen, langs stranden en pittoreske dorpjes op het eiland Texel. Een heerlijke tour waarbij u zelf uw route bepaalt!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door de solexkenner. Na een korte introductie en uitleg neemt u de solex ter hand en start uw tour!

Solextour Texel met uw gezelschap!
Genieten van de mooie pittoreske dorpjes, uitgestrekte weilanden, duinen en stranden in de frisse buitenlucht. Dat is wat u beleeft tijdens deze solextour Texel! Samen met uw eigen gezelschap racet u op de ouderwetse solex in drie uur tijd over het eiland. Bij de start doet de solexkenner een korte uitleg over de werking van de voertuigen waarna u zelf bepaalt welke route u gaat rijden. De solexen zelf zijn speciaal aangepast aan het veel voorkomende klimaat op Texel van wind en extra sterk. Zodoende weet u evengoed bij de krachtigste wind vooruit te komen.

De startlocatie van de solextour is vanuit Den Burg. Zodra deze solextour Texel is afgelopen parkeert u de solex op de startlocatie en eindigt uw programma. Uiteraard is het mogelijk om deze solextour Texel verder uit te breiden met een andere activiteit, spelprogramma, lunch, diner of uitgebreide buffet bij een gezellig strandpaviljoen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Begeleiding tijdens start en einde
   - Uitleg over de werking van solex
   - Solexhuur gedurende 3 uur
   - Helm 1 per persoon (verplicht)
   - Volle tank benzine

   Voor het rijden op de solex is een geldig rijbewijs verplicht!
   Op zaterdag geldt er een meerprijs van € 5,00 p.p. excl. BTW op bovenstaande prijzen.

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality