Personeelsuitjes Texel

Spelprogramma's Texel

IPAD CHALLENGE TEXEL!

(0)
Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Avondarrangementen Texel

DE WINTER PUBQUIZ DINERSPEL!

(0)
Spelprogramma's Texel

DE WINTER PUBQUIZ TEXEL!

(0)

categorieën uitjes Texel!

Sportieve activiteiten Texel

(0)

Workshops Texel

(0)

Rondleidingen Texel

(0)

Spelprogramma's Texel

(0)

Vrijgezellenuitjes Texel

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Texel

(0)

Teambuilding Texel

(0)

Vaaruitjes Texel

(0)

Kerst- & Winteruitjes Texel

(0)

Personeelsuitjes Texel

Unieke Personeelsuitjes Texel beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Texel voor een unieke belevenis op dit prachtige eiland! Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van unieke personeelsuitjes Texel met uw gezelschap!

Originele personeelsuitjes Texel beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten op Texel graag! Dit prachtige eiland biedt vele mogelijkheden op het gebied activiteiten, spelprogramma’s en feestavonden met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw personeelsuitjes Texel graag kennis maken met het eiland en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van de Koog tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Wij maken uw personeelsuitjes Texel op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de vele mogelijke personeelsuitjes Texel kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Texel!

Themafeesten Texel

HOU VAN HOLLAND FEEST TEXEL!

(0)
Themafeesten Texel

A NIGHT ON REQUEST TEXEL!

(0)
Themafeesten Texel

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT TEXEL!

(0)
Themafeesten Texel

WELCOME TO IBIZA TEXEL!

(0)