0229-757080

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

ESCAPE GAME OUTSIDE THE AREA!
 • Interactieve Uitjes
 • Spelprogramma's Texel

Omschrijving

Escape Uitje Texel

Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game! Op de plattegrond van de IPad ziet u 4 area’s maar deze zitten op slot. Om deze te openen dient u op tijd te zijn en de juiste sleutelcode in te voeren. Lukt het uw team om de mini games te spelen binnen de area en deze op te lossen? Dan speelt u de area vrij en kunt u wellicht een poging wagen om te ontsnappen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horecalocatie met een drankje. Hierna neemt onze begeleider het woord en start uw programma Outside the Area!

Escape Game Texel – Escape Uitje Texel!
Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s. Op de plattegrond van de IPad ziet u de stad opgedeeld in 4 delen te weten; Zombie Area, Ghost Area, Bandit Area en Prison Area. Ga naar één van deze Area’s toe en speel de 4 opdrachten in de Area zelf. Bij iedere opdracht kunt u een cijfer verdienen die u nodig heeft om de 5de opdracht (de slot opdracht) binnen de Area te kunnen openen. Is dit gelukt, dan verdient uw team een sleutel. Tenminste, als u deze sleutel met de IPad kunt vangen…

Maar pas op! Want in de Area’s zijn digitale figuren te vinden die punten bij uw team afsnoepen. Blijf dus op afstand van zombies, spoken en andere wezens, want zij kosten uw team punten! Na 4 Area’s heeft u 4 sleutels kunnen verdienen. Vanaf nu komt er een 5de Area beschikbaar en kunt u deze met de 4 sleutels openen. Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking bij de horecalocatie. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, diner of feestavond. Voor meer informatie over dit escape uitje Texel neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   20 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje (non alcoholisch) 1 per persoon
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen waaronder IPads (in bruikleen)
   - Prijs voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality