0229-757080

BOOGSCHIETEN TEXEL!

(0)

vanaf

31,50

p.p. excl. BTW

BOOGSCHIETEN TEXEL!
 • Sportieve activiteiten Texel

Omschrijving

sportief uitje texel

Bent u een echte Robin Hood? Dan is dit een perfect sportief uitje Texel om dit te bewijzen! Boogschieten vergt kracht, maar nog belangrijker is de concentratie en ontspanning. Onder begeleiding van een instructeur leert u de verschillende facetten van het boogschieten. Aan het einde van het programma houden we een mini-competitie en ontdekken we wie daadwerkelijk een echte Robin Hood is!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze instructeur. Zodra u er klaar voor bent wordt er een korte instructie gegeven waarna we starten met de clinic boogschieten.

Boogschieten Texel – Beleef een sportief uitje Texel!
Na de instructies over onder andere het hanteren van de boog, ademhaling, juiste manier van kijken en diverse andere facetten, krijgen u en uw gezelschap uitgebreid de kans om te oefenen. De instructeur blijft tijdens de gehele clinic aanwezig en zal hier en daar tips en extra uitleg geven indien dit nodig is. Hierdoor gaat u al snel merken dat het helpt om een beter resultaat te behalen en u steeds een stapje dichter bij de roos komt. Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft starten we een mini-competitie van één of twee rondes. Bent u de beste schutter? Dan mag u zichzelf een echte ‘Robin Hood’ noemen! Uiteraard is dit sportief uitje Texel verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of uitgebreide borrel. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Benodigde materialen
   - Instructie en uitleg

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality