Evenementenbureau texel

Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND QUIZ – KERST & WINTER!

(0)
Avondarrangementen Texel

MOORDDINER MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)
Avondarrangementen Texel

DE WINTER PUBQUIZ DINERSPEL!

(0)
Avondarrangementen Texel

RANKING YOUR COLLEAGUES DINERSPEL TEXEL!

(0)

categorieën uitjes Texel!

Sportieve activiteiten Texel

(0)

Workshops Texel

(0)

Rondleidingen Texel

(0)

Spelprogramma's Texel

(0)

Vrijgezellenuitjes Texel

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Texel

(0)

Teambuilding Texel

(0)

Vaaruitjes Texel

(0)

Quizzen op Texel

(0)

Evenementenbureau Texel

Opzoek naar een uniek evenementenbureau Texel?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Texel voor een unieke belevenis op dit prachtige eiland! Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Beleef een uniek uitje bij Evenementenbureau Texel!

Originele uitjes en activiteiten bij Evenementenbureau Texel? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke uitjes op het eiland Texel graag! Dit prachtige eiland biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma met de familie, avondfeest met collega’s of workshop met vrienden. Wij laten u daarom tijdens uw event Texel graag kennis maken met het eiland en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van de Koog tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Wij als Evenementenbureau Texel maken uw evenement op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de activiteiten vanuit ons Evenementenbureau Texel, kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Texel!

Themafeesten Texel

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Texel

HET FOUTE CAMPINGFEEST!

(0)
Themafeesten Texel

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Texel

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)