Bedrijfsfeest Texel

Kerst- & Winteruitjes

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Spelprogramma's Texel

IPAD CHALLENGE TEXEL!

(0)
Teambuilding Texel

EXPEDITIE ROBINSON TEXEL!

(0)
Workshops Texel

WORKSHOP NAAKTMODEL SCHILDEREN TEXEL!

(0)

categorieën uitjes Texel!

Sportieve activiteiten Texel

(0)

Workshops Texel

(0)

Rondleidingen Texel

(0)

Spelprogramma's Texel

(0)

Vrijgezellenuitjes Texel

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Texel

(0)

Teambuilding Texel

(0)

Vaaruitjes Texel

(0)

Kerst- & Winteruitjes Texel

(0)

Bedrijfsfeest Texel

Een uniek bedrijfsfeest Texel beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Texel voor een unieke belevenis op dit prachtige eiland! Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van een uniek en origineel bedrijfsfeest Texel met uw gezelschap!

Een origineel bedrijfsfeest Texel beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten op Texel graag! Dit prachtige eiland biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw bedrijfsfeest Texel graag kennis maken met het eiland en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van de Koog tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Wij maken uw bedrijfsfeest Texel op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw bedrijfsfeest Texel kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Texel!

Themafeesten Texel

HOU VAN HOLLAND FEEST TEXEL!

(0)
Themafeesten Texel

A NIGHT ON REQUEST TEXEL!

(0)
Themafeesten Texel

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT TEXEL!

(0)
Themafeesten Texel

WELCOME TO IBIZA TEXEL!

(0)