vrijgezellenfeest Texel

Vrijgezellenuitjes Texel

CRAZY WINTER QUIZ!

(0)

DE MANNEN TEGEN DE VROUWEN!

(0)

CRAZY SUMMER QUIZ!

(0)
Vrijgezellenuitjes Texel

MOORDSPEL MOORD BIJ DE MAFFIA!

(0)

categorieën uitjes Texel!

Sportieve activiteiten Texel

(0)

Workshops Texel

(0)

Rondleidingen Texel

(0)

Spelprogramma's Texel

(0)

Vrijgezellenuitjes Texel

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Texel

(0)

Teambuilding Texel

(0)

Vaaruitjes Texel

(0)

Quizzen op Texel

(0)

Vrijgezellenfeest Texel

Uniek vrijgezellenfeest Texel beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Texel voor een unieke belevenis op dit prachtige eiland! Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneilanden en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van culinair Texel bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Denburg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeerobben die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van een uniek vrijgezellenfeest Texel met uw gezelschap!

Een origineel vrijgezellenfeest Texel beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke vrijgezellenuitjes op Texel graag! Dit prachtige eiland biedt vele mogelijkheden op het gebied van een activiteit, spelprogramma of compleet dagprogramma tijdens uw bezoek. Wij laten u daarom tijdens uw vrijgezellenfeest Texel graag kennis maken met het eiland en haar inwoners. Van gekke activiteiten door het centrum van de Koog tot aan gezellige dinerspellen bij een horecalocatie. Wij maken uw vrijgezellenfeest Texel op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest Texel kijkt u op onze website. Of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Texel!

Themafeesten Texel

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Texel

HET FOUTE CAMPINGFEEST!

(0)
Themafeesten Texel

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Texel

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)