0229-757080

ZESKAMP TEXEL!

(0)

vanaf

33,50

p.p. excl. BTW

ZESKAMP TEXEL!
 • Sportieve activiteiten Texel
 • Teambuilding Texel

Omschrijving

Personeelsfeest Texel

King or Queen of the beach! Tijdens deze strand zeskamp Texel gaat u bepalen wie de ware strandkampioen binnen uw gezelschap is. U doorloopt een parcours van verschillende sportieve strandactiviteiten. Maar welk team ontvangt aan het eind van dit programma de titel King of Queen of the beach? Beleef leuke en actieve strandactiviteiten tijdens een familie-uitje of personeelsfeest Texel waar u het warme zand gaat zien, voelen en proeven!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleiders. Maak u klaar en start samen met uw team aan deze unieke strand zeskamp Texel!

Zeskamp Texel – Uniek familie-uitje of personeelsfeest Texel!
Na de introductie van de begeleiders kan er van start gegaan worden! Samenwerken buiten het werk om zorgt ervoor dat er een goede teamspirit aanwezig is en dat gaat u beleven! U en uw collega’s gaan elkaar op een andere manier dan u dagelijks gewend bent ondersteunen en helpen. Een mix van unieke onderdelen zorgt ervoor dat u moet samenwerken en het individueel niemand zal lukken om de opdracht alleen te volbrengen. Bovendien zorgt het competitie-element voor een goede gezonde spanning tussen de verschillende teams. Deze strand zeskamp Texel bestaat uit de volgende onderdelen:

•Water vervoeren
•Fun parcours (funslang, reuzenballen en loopski’s)
•Discogolf
•Bubble voetbal
•Brancard race
•Finale: Touwtrekken en een ‘dronken jutter estafette’

In maar liefst twee uur tijd doorloopt u de verschillende onderdelen van de zeskamp. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking waarbij het team dat het beste heeft gepresteerd de beloning voor het harde werken gaat krijgen. Zij zijn de ultieme winnaars van de dag en ontvangen de welbekend beach trophy! Uiteraard is het mogelijk om dit vrienden, familie of personeelsfeest Texel verder uit te breiden tot een complete dag met meerdere activiteiten. Ook een lunch, diner of barbecue behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen zeskamp
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality