0229-757080

SAMEN SPELEN IN EEN BAND TEXEL!

(0)

vanaf

36,50

p.p. excl. BTW

SAMEN SPELEN IN EEN BAND TEXEL!
 • Workshops Texel

Omschrijving

Muzikaal Uitje Texel

Heeft u altijd al in een band willen spelen en op de grote podia in de wereld willen staan, maar is dat nooit gelukt? Dan is deze muzikaal uitje Texel speciaal voor u. Vandaag zit u in een band en speelt u zonder enige muziek ervaring verschillende instrumenten totdat er een echte hit te horen is! Een gezellige workshop Texel dat zelfs zonder enige muziek ervaring voor iedereen mogelijk is!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij een locatie op het eiland Texel. Hier starten we met een drankje en de u uitleg door onze instructeur.

Samen spelen in een band Texel!
Zodra alle deelnemers er klaar voor zijn gaan we starten met deze workshop. We beginnen met het verdelen van de rollen en het kiezen van het instrument van uw dromen! Bent u een echte drummer, een gitarist of speelt u het liefste op de saxofoon? Samen gaan we proberen om tijdens deze workshop een complete pophit op te nemen. Mocht er zich nog een echte zanger of zangeres in uw groep bevinden, dan halen we deze uiteraard naar voren om de band ook vocaal te ondersteunen! Halverwege de workshop is er een kleine pauze met een drankje waarna u er weer volop tegen aan kunt om muziek te maken. Aan het einde van dit muzikaal uitje Texel gaat het dan gebeuren. Het opnemen van uw eigen plaat! Nu al zeker een garantie van een top notering in de top 40!

Na afloop van dit muzikaal uitje Texel ontvangt u uw zojuist opgenomen hit mee op cd. Met dit resultaat op plaat worden natuurlijk direct diverse platenmaatschappijen aangeschreven! Succes verzekert! Voor deze workshop hoeft u helemaal geen noten te kunnen lezen of enige muzikale ervaring te hebben. Tevens is de workshop mogelijk voor iedereen en samen maken we een mooi muzikaal resultaat waarbij plezier gegarandeerd is. Deze activiteit is overigens verder uit te breiden met een zang-, percussie- of saxofoon workshop, maar uiteraard ook met een heerlijke lunch, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een gezellige locatie aan zee! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 50,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Muziek instructeur
   - Workshop Samen Muziek Spelen in een Band 2 uur
   - Gebruik maken van muziekinstrumenten
   - Uw eigen hit met de band op cd!
   - Locatiehuur

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality