0229-757080

POWERKITEN TEXEL!

(0)

vanaf

30,50

p.p. excl. BTW

POWERKITEN TEXEL!
 • Workshops Texel

Omschrijving

Unieke activiteit texel

Tijdens deze unieke activiteit Texel gaat u zelf leren Powerkiten! Gewapend met een kite probeert u zolang mogelijk de wind te trotseren en de lijnen strak te houden. Dit lijkt makkelijker dan het is want de wind is immers onvoorspelbaar. Zodra u de kite onder controle heeft is het tijd voor wat gewaagde acties en leert u verschillende trucs op het blazen van de wind!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op het strand van Texel door onze begeleiders. Hier starten we met de introductie en uitleg van de benodigde materialen waarna de kites het luchtruim in gaan!

Powerkiten Texel – Unieke Activiteit Texel!
Na de introductie van de activiteit en uitleg van de benodigde materialen om te kunnen powerkiten, gaat u het zelf proberen. Met de kite op afstand geeft u een ruk aan de touwen waarna de kite omhoog gaat (mits u het op de juiste wijze doet natuurlijk). Komt hij snel weer omlaag of weet u door de touwen strak te houden de kite in de lucht te houden? In het begin is het aftasten wat de wind doet en wanneer u zich schrap moet zetten als de wind even aanzet, maar al snel merkt u dat u de krachten der natuur leert kennen en inschatten. Om beurten probeert u de kite te hanteren zodat u het ultieme resultaat bereikt: Controle!

Na ongeveer een uur is het tijd om wat meer uitdaging op te zoeken. Vanaf nu gaat u de wind gebruiken in uw voordeel tijdens de verschillende trucs! Want zodra deze enorme vlieger een stoot omhoog geeft, gaan uw voeten van de grond en kunt u verschillende kunstjes uitvoeren. Een overbrugging van enkele meters, onderste boven of durft u zelfs een koprol aan? U vliegt in ieder geval over het zand als nooit ervoor! Uiteraard is deze unieke activiteit Texel verder uit te breiden met aanvullende programma’s op het strand of ergens anders op het eiland. Ook uitbreiding met een diner, buffet of uitgebreide barbecue bij een gezellig strandpaviljoen behoren tot de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 32,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Benodigde materialen

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality