0229-757080

WORKSHOP LIPDUB MAKEN TEXEL!

(0)

vanaf

38,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP LIPDUB MAKEN TEXEL!
 • Workshops Texel

Omschrijving

Vriendenuitje Texel

Bent u opzoek naar een hilarische bedrijfspromotie of een blijvende herinnering aan een leuke dag weg met uw gezelschap? Maak nu je eigen Lipdub Texel tijdens dit unieke uitje! Samen met uw gezelschap maakt u onder begeleiding van een professionele cameraman een spetterende lipdub. Een teambuildingsactiviteit of vriendenuitje Texel vol gezelligheid!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van het dorpje de Koog op het eiland Texel met een drankje. Vervolgens neemt onze begeleider het woord en starten we met uw eigen Lipdub Texel!

Lipdub maken Texel – Uniek bedrijfs- of vriendenuitje Texel!
Lipdubben, een al lang bekende rage uit Amerika! Maar wat is lipdubben precies? Een lipdub is een videoclub, bestaande uit één enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert! Met een vrolijke melodie playbackt u het liedje na. De stad is uw decor! Uiteraard kunt u het zo gek maken als u wilt en kunt u bijvoorbeeld tijdens de lipdub ook verschillende attributen inzetten om de libdub nog komischer te maken. Vooraf is er een script gemaakt en vanaf nu gaan we uitvoeren. Klaar? Camera loopt! Actie!

Na deze gezellige middag vol teambuilding eindigen we bij een gezellige locatie waar we de lipdub (of lipdub’s indien u meerdere teams wilt) op het grote scherm gaan bekijken. Natuurlijk ontvangt u na afloop van het arrangement de finetunede versie in uw postvak. Een super leuk aandenken aan een dagje Texel met uw gezelschap! Deze unieke lipdub Texel is verder uit te breiden met een andere activiteit of spelprogramma, een heerlijke lunch, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een gezellige locatie. Voor meer informatie over dit bedrijfs-, familie- of vriendenuitje Texel neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 49 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding (cameraman)
   - Benodigde materialen Lipdub
   - Lipdub na afloop digitaal aangeleverd

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality