0229-757080

KOOKWORKSHOP TEXEL!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

KOOKWORKSHOP TEXEL!
 • Workshops Texel

Omschrijving

Kookworkshop Texel

Bent u een echte sterrenkok? Of heeft u nog nooit een eitje gebakken! In beide gevallen laat u vandaag onder begeleiding van een echte chef-kok uw kookkunsten zien op Texel. Samen kookt u in een prachtige kookstudio heerlijke gerechten met verse Texelse producten. Gezelligheid, lekker eten en teambuilding staan centraal tijdens deze unieke kookworkshop Texel!

Ontvangst
Onze chef-kok ontvangt u in de kookstudio met de uitleg van de verschillende gerechten die u tijdens deze kookworkshop gaat bereiden…

Kookworkshop Texel!
In dit kooktheater op Texel kunt u op een gezellige en informele manier kennis maken met de keuken en de prachtige Texelse producten. Na de ontvangst nemen we samen het menu door en ontvangt u uitleg over de verschillende gerechten. In teams gaat u aan de slag waarbij ieder team verantwoordelijk is voor een onderdeel van het gerecht. Alle onderdelen bij elkaar zorgen voor de complete gang. Uiteraard zorgt onze chef-kok ervoor dat u de gerechten tot in details verfijnt en we samen een heerlijk diner bereiden! Na het uitgebreid kokkerellen dekken we gezamenlijk de tafel en is het tijd om te genieten van al het lekkers. In verschillende gangen serveren uw eigen collega’s, familie of vrienden de diverse gerechten op en is het tijd om uitgebreid te dineren. Bon appetit!

Deze kookworkshop Texel kan in verschillende thema’s worden gecreëerd waaronder Italiaans, Aziatisch, Vegetarisch of specifiek alleen maar Texelse producten. verder is de workshop verder uit te breiden met een vierde- of vijfde gang, of aan te passen in een Tapasworkshop. Genoeg mogelijkheden om heerlijk culinair te genieten! Beleef samen met uw gezelschap programma waarin alle facetten van de restaurantkeuken aan bod komen. Het enige wat er deze avond niet gedaan hoeft te worden is, de afwas!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 56,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 55,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 55,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Chef-kok en begeleiding
   - Workshop koken met demonstratie kooktechnieken
   - Uitgebreid diner in thema
   - Locatiehuur kookstudio

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality