0229-757080

FIETS-PUZZELTOCHT TEXEL!

(0)

vanaf

23,50

p.p. excl. BTW

FIETS-PUZZELTOCHT TEXEL!
 • Spelprogramma's Texel

Omschrijving

Fiets Puzzeltocht Texel

Ontdek het eiland Texel samen met uw gezelschap op de Hollandse tandem! Samen met uw team maakt u een tour over het eiland waarbij u onderweg op diverse locaties puzzelopdrachten gaat uitvoeren. Maar zijn uw uitgevoerde opdrachten goed genoeg voor de hoofdprijs? Ontdek het tijdens deze unieke fiets puzzeltocht Texel samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij de fietsverhuur waar onze begeleider u opwacht. Hier ontvangt u de tandem en geeft onze begeleider u de nodige instructies waarna deze Fiets Puzzeltocht van start gaat!

Fiets puzzeltocht Texel!
U en uw gezelschap stappen of de tandem en gaan door middel van foto’s en/of cryptische omschrijvingen over het eiland toeren. Op diverse locaties maakt uw team een stop om de vraag of opdracht uit te voeren. Op deze wijze komt u steeds een stapje dichter bij de eindoplossing van de puzzel. Lukt het u om de oplossing te vinden, of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar? U beleeft in ieder geval een prachtige tocht door de vrije natuur, langs pittoreske dorpjes op een echt Hollands vervoersmiddel!

Deze prachtige fiets puzzeltocht Texel start standaard bij de fietsverhuur, maar is ook mogelijk om te starten en eindigen op een nader te bepalen locatie (tegen meerprijs). Uiteraard is het mogelijk dit programma verder uit te breiden met een andere activiteit, spelprogramma, lunch, diner of barbecue. Voor meer informatie over deze Puzzel Fietstocht Texel neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   2,30 uur

   Prijs
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding (Instructie en uitleg bij de start)
   - Benodigde spelmaterialen
   - Huur tandem

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality