0229-757080

E-CHOPPER HUREN OP TEXEL!

(0)

vanaf

34,50

p.p. excl. BTW

E-CHOPPER HUREN OP TEXEL!
 • 1,5 meter uitjes
 • Rondleidingen Texel
 • Sportieve activiteiten Texel

Omschrijving

E-scooter huren Texel

Wil je de omgeving en het eiland Texel op een originele manier verkennen? Pak dan samen met jouw collega’s, familie of vrienden deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots die Texel te bieden heeft! Deze scooters zijn volledig elektrisch en de accu’s gaan ongeveer 50 kilometer mee. Geniet van de vrijheid en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Den Burg!

Ontvangst
De E-Scooters staan voor u klaar in het dorpje Den Burg. Hier leveren we de scooters af en geven wij de uitleg over de werking waarna u vol gas op pad gaat!

E-chopper rijden over Texel!
Na een korte uitleg over de werking van de e-chopper start de tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt het voertuig voor minimaal 3 uur waarbij een tour van +/- 50 kilometer max. te rijden is. U bepaalt dus zelf wat u in deze drie uur gaat bezoeken.Voor het besturen van een e-chopper is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de choppers voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen (zo ook kinderen) op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een e-chopper huren op Texel met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven (tegen een meerprijs). Hou daarbij rekening met een ruime laad-& los plaats. Uiteraard is het huren van een E-scooter Texel verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Huur E-chopper voor 3 uur
   - Route mee voor onderweg
   - Uitleg door begeleider bij start

   Het is helaas niet mogelijk met minder personen deze e-chopper tour te reserveren.

   Uitbreidings opties
   - Lunch
   - Driegangen Diner, Buffet of Barbecue

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality