0229-757080

CREEER JE EIGEN COMMERCIAL TEXEL!

(0)

vanaf

42,50

p.p. excl. BTW

CREEER JE EIGEN COMMERCIAL TEXEL!
 • Workshops Texel

Omschrijving

Bedrijfsuitjes Texel

Hoe commercieel bent u ingesteld? Welke afdeling binnen uw bedrijf bevat de creatievelingen? Laat tijdens één van deze bedrijfsuitjes Texel uw geest de vrije loop en maak aan de hand van een vooraf besproken onderwerp samen een echte commercial!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie op Texel. Hier starten we met een drankje en verzorgt onze regisseur de centrale uitleg. In teams gaat u vervolgens een script schrijven en maakt u zich klaar voor de opnames van uw eigen reclame!

Creeer je eigen commercial Texel – Bedrijfsuitjes Texel!
Bij het maken van een commercial komt heel wat kijken! Het script, een ‘story-board’, de registratie, het filmen en natuurlijk het acteren tijdens de opnames. Ook een geschikte locatie, het kiezen van de juiste attributen en make-up zijn onderdelen die bijdragen aan de totstandkoming van uw eigen exclusieve tv-commercial! Na een brainstormsessie en het schrijven van het complete script gaat u met de camera aan de slag. Het onderwerp is bepaald en de rollen zijn verdeeld. Wie is de acteur, de geluidsman en wie is de cameraman of vrouw? Dan neemt u de filmcamera ter hand en gaat u zelf met uw eigen team naar de gekozen locaties op het eiland Texel om uw eigen commercial op te nemen. Zijn alle shot’s geschoten? Dan is het tijd om terug te keren waar na enige montage de commercials getoond worden op het grote videoscherm. Welk team heeft de beste commercial geschoten en wint de gouden Loeki dit jaar?! Onder het genot van een borrel worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij een prachtige oorkonde!

Deze unieke videoworkshop Texel bestaat uit teambuilding, commercieel denken, creativiteit maar zeer zeker ook de gulle lach. Uiteraard is het na afloop mogelijk om deze workshop te combineren met een andere activiteit op het strand of over het eiland. Tevens is het mogelijk om deze workshop uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie aan de zee. Voor meer informatie over deze of één van de andere bedrijfsuitjes Texel neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje
   - Professionele begeleiding (regisseur)
   - Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
   - Prijsje voor de winnaars
   - Alle geschoten commercials digitaal aangeleverd
   - Locatiehuur

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality