0229-757080

BRANDING KAJAKKEN EN RAFTEN TEXEL!

(0)

vanaf

39,50

p.p. excl. BTW

BRANDING KAJAKKEN EN RAFTEN TEXEL!
 • Sportieve activiteiten Texel

Omschrijving

raften texel

Opzoek naar een echte uitdaging op het water aan de kust van Texel? Neem dan een kajak ter hand en vaar door de woeste golven. Na een uur wisselen we van vaartuig en stappen u en uw collega’s of vrienden aan boord van een echt raft. Ren met het raft de branding in en beuk door de golven! Dat is branding kajakken en raften Texel!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op het strand van Texel.

Branding kajakken en raften Texel!
Zodra de introductie door onze instructeur plaats heeft gevonden ontvangt u een wetsuit, anorak, reddingsvest en een helm. Zodra het omkleden klaar is nemen we u mee naar het strand waar de kajaks klaar liggen. Neem een kajak ter hand en volg de instructies van de begeleider. Hierna is het dan toch echt tijd om onder begeleiding de zee in te stormen met de kajak. Gedurende het uur probeert u diverse moves door de golven te maken en geeft onze instructeur op verzoek verschillende instructies waardoor u beter gaat kajakken.

Vervolgens gaan we door met het volgende onderdeel van deze unieke wateractiviteit; Branding raften Texel! Samen met 10 personen rent u samen met een echt raft de hoge golven in vanaf het strand van Texel. Beuk door de golven maar wanneer u niet op juiste wijze samenwerkt wordt u terug geduwd naar het strand. Belangrijk is dus om op het juiste moment te pieken en in de raft te springen waarna u moet peddelen om door de branding te komen. Lukt het u om de controle te krijgen of gaat u kopje onder en spoelen u en uw teamgenoten aan op het strand?

Uiteraard is het branding kajakken en raften Texel verder uit te breiden met een ander programma. Ook uitbreiding met een heerlijke lunch, diner of barbecue bij het aangrenzende strandpaviljoen is mogelijk. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 41,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 40,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Benodigde materialen
   - Instructie en uitleg

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden

   Reviews

   Leave a review
   0 Reviews
   • Position
   • Tourist guide
   • Price
   • Quality